Yrityksille

Järjestämme vuosien kokemuksella liikunta-, virkistys- ja ohjelmapalveluita yrityksille ja yhteisöille. Suurin osa palveluista liittyy nykyään enemmän tai vähemmän melontaan, mutta toki edelleen järjestämme paljon muitakin aktiviteetteja.

Työyhteisö- ja johtamistaidon koulutusta olemme järjestäneet alusta asti. Erikoisosaamisemme pohjautuu toiminnallisiin menetelmiin, seikkailukasvatukseen ja sosiaalipedagogikkaan.


Vuosien mittaan asiakkainamme on ollut lähes lukemattomia suurempia ja pienempiä yrityksiä ja yhteisöjä. Energiayhtiöitä, lääkefirmoja, metsäfirmoja, oppilaitoksia, kuntia ja kaupunkeja, IT-firmoja, koulutuspalveluiden tuottajia, terveyspalvelu yrityksiä jne. Yksikään yritys ei ole meille liian suuri tai pieni.

Käytämme vain osaavia ohjaajia ja kouluttajia. Vastuuohjaajilla / -kouluttajilla on vahvan lajiosaamisen ohella myös pedagoginen koulutus ja runsaasti käytännön kokemusta. Ohjaajat / kouluttajat valitaan aina siten, että heillä on kunkin ryhmän tarpeita parhaiten palveleva osaaminen ja kokemus.


Tyypilliset ryhmät on nykyään noin 6-20 henkeä, mutta paljon suurempiakin edelleen tehdään. Suurimmat ryhmät on olleet toista sataa henkeä kerrallaan.

Timo on toiminut seikkailukasvatuksen ammatillisena opettajana liki 20 vuotta ja seikkailukasvattajana ja työyhteisöjen kouluttajana pidempään.


Emme ole vuosiin näitä palveluita markkinoineet, kysyntä on pysynyt sopivalla tasolla ilmankin. Pätevien ohjaajien saatavuus on rajallista ja muita emme käytä. Ilmeisesti myös hintatasomme on oikea.

B2B palveluissa kannattaa soittaa suoraan Timolle 040 58 24 651 tai laittaa sähköpostia.
timo (a) erakettu . com


Nykyään toteutamme suurimman osan palveluista joko omalla toimipisteellämme tai sen läheisyydessä. Ruoka-, majoitus- yms. lisäpalvelut saat kauttamme samaan pakettiin paikallisilta tuottajilta, joihin me luotamme ja tekin voitte luottaa. Pienimuotoisia erähenkisiä lisäpalveluita tuotamme myös itse.