Yksityisille

Edulliset tunti- ja päivämelonnat ja SUPpailut ovat helppo ja edullinen tapa nauttia melonnasta. Kun saavut paikalle aukioloaikojen puitteissa, aikavarausta ei tarvita. Pääset aina vesille, kun et ole aivan ehdoton kaluston suhteen. Jos haluat juuri tietynlaisen laitteen alle, voi sen hetkistä saatavuutta tiedustella puhelimitse. Mutta vesille pääsee kaupan aukioloaikoina aina.

Ensimmäinen tunti maksaa 20,- / henkilö ja sisältää yksilöllisen alkuopastuksen vesille, kaluston valinnan ja säädöt ja tarvittavat välineet. Seuraavat tunnit maksaa 5,- kappale. Melovat lapset alle 16 v. vanhempien mukana samalla laiteella -50%, melomattomat pikkulapset -100% (varmista pelastusliivien saatavuus tai ota omat mukaan).


Innokkaille päivämelojille / SUPpaajille Eräketun Melontapassi 100,- Hintaan sisältyy päivämelojan peruskurssi (arvo 65) ja sen jälkeen maksat melontapassilla melonnasta normaali aukioloaikoina aina vain 5,- jokaiselta alkavalta tunnilta, ilman aloitusmaksua. Säästät kolmannesta kerrasta eteenpäin jokaisella melontakerralla 15 euroa. Kysy lisää!

Melonnan aloitus / lopetus aukioloaikojen ulkopuolella tulee aina sopia erikseen ja etukäteen ja siitä voidaan periä erillinen korvaus, vaan ei tokikaan aina peritä.

Pidemmät esim. yön yli melonnat saat aina edulliseen kokonaishintaan, pyydä tarjous.


Yksilöohjaus / yksityisopastus maksaa 65 euroa / tunti sisältäen yhden melojan varusteet. Seuraavista melojista veloitus on 25 euroa ensimmäiseltä tunnilta ja 10 euroa seuraavilta melojaa kohti. Enintään 6 melojaa kerralla. 

Yksityistunnit tulee aina sopia etukäteen. Kiireisimmän sesongin aikana tarjolla on yleensä ilta-aikoja 19-21 välillä, mutta myös muita aikoja kannattaa kysellä jollei tuo sovi omaan aikatauluun.