Yksityisille

Kesän 2022 tunti- ja päivämelontahinnasto:

Kaikki hinnat on per henkilö, riippumatta melooko SUP-laudalla, kajakkiyksiköllä, kaksikolla tai kanootilla. Riippumatta onko yhdessä laitteessa yksi tai useampi meloja. Melomattomat pikkulapset ilmaiseksi aikuisen kanssa samassa laitteessa, melovat lapset alle 12v -50% aikuisen kanssa samassa laitteessa. Lasten osalta varmista erikseen pelastusliivien saatavuus jos ei omia mukana. 

Varaukset / tiedustelut 040 58 24 651 tai viesti face / WA / messenger / iMessage / tekstari. Nopein on soitto ja soitamme takaisin heti kun voimme

Vallitsevassa tilanteessa ennakkovaraus on välttämätön.

Aloitusmaksu: 20,- (sis. ensimmäisen tunnin, opastuksen, sovitukset, välineet jne.)

Seuraavat tunnit: 5,- / per alkava tunti.

Koko päivä (max 10 H): 50,- (sis. aloitusmaksun)

Vrk (max 24 H): 100,- (sis. aloitusmaksun)

VKL: 200,-  (sis. aloitusmaksun)

Aloitusmaksu sisältää ensimmäisen tunnin ja alkuopastuksen tarpeen mukaan sekä melat, kelluntaliivit ja kajakeissa tarvittaessa aukkopeitteen.

Vesille meno / rantautuminen veneenlaskuluiskalta on kielletty. Vesille / vesiltä ainoastaan laiturin kautta. 

Kalusto tarkastetaan ennen melontaa ja sen jälkeen, käyttäjä vastaa kaikista aiheuttamistaan vahingoista ja mahdollisista pesu- ym. kustannuksista, jos kalusto palautetaan pesua  tai muuta kunnostusta vaativassa kunnossa.

Lähtö ja paluu meidän rannassa. Kauaskin voi mennä, mutta ei lastata kalustoa peräkärryyn tai auton katolle.

Kalusto / mallit:

Kajakkiyksiköt, järvi ja joki, helpot: Jackson Journey Buccaneer ja Jack 505.

SOT kajakkiyksiköt, helppoja ja tukevia, ja osa varsin nopeita: Vagabond Kasai, Marimba ja Tarka. Swell Scupper 14. Stealth Fusion.

SOT kaksikot: Vagabond Mazowe (melojien suositeltu yhteispaino 150, max 200 kg kokonaiskuorma)

Kanootit: Lettmann Trapper 450 (1-2 tai max 2+1 henkeä) ja Trapper 518 (2-3 tai 2+2 henkeä)

SUP-Laudat: Red Ride 10.6, 10.8 ja 9.8.

Joki- ja koskikajakit: Noin 10 kpl, sopii myös järvelle kokeneemmille melojille ja muillekin melonnan opetteluun.

Päivämelonta tuotteet ovat tarjolla vain uimataitoisille ja heidän mukana oleville pelastusliivejä käyttäville lapsille. Tuotteita ostamalla vakuutat täyttäväsi nämä ehdot ja olet itse vastuussa omasta turvallisuudestasi, ja myös mukanasi olevien lasten turvallisuudesta.


Yksilöohjaus / yksityisopastus maksaa 65 euroa / tunti sisältäen yhden melojan ja varusteet. Seuraavista melojista veloitus on 30 euroa ensimmäiseltä tunnilta ja 10 euroa seuraavilta melojaa kohti. Enintään 6 melojaa kerralla. 

Yksityistunnit tulee aina sopia etukäteen. Kiireisimmän sesongin aikana tarjolla on yleensä ilta-aikoja 19-21 välillä, mutta myös muita aikoja kannattaa kysellä jollei tuo sovi omaan aikatauluun.