Yksityisille

Liikuntapalvelut – Melonta

Tunti- ja päivämelonnat  

Päivä- ja tuntimelonnat ilman ajanvarausta: Jos saavut yksin tai kaksin normaalien aukioloaikojen puitteissa, eikä sinulla ole erityisiä toiveita millä laitteella vesille, se onnistuu ja maksaa:

Aloitusmaksu 20,- / henkilö, sisältäen välineiden valinnan ja kaikki tarvittavat välineet, alkuopastuksen ja ensimmäisen tunnin.  Lisätunnit jokaiselta alkavalta tunnilta 5,- / henkilö. Emme takaa tiettyä laitetta, mutta jollain laitteella pääsee aina vesille. 

Päivä- ja tuntimelonnat ajanvarauksella: Jos tulette isommalla porukalla, tai toiveissa on tietty laite melontaan, kuten tietyn tyyppinen kajakki tai kanootti, SUP-lauta tai kalastuskajakki, tai jos meloja tai joku melojista on alle 50 tai yli 100 kiloinen, tai jos on melontaan liittyviä erityisiä tarpeita tai rajoitteita, suosittelemme aina ajanvarausta. Ajanvaraukseen liittyy aina varausmaksu 20,- / henkilö, joka hyvitetään melonta-ajan mukaisesta maksusta. Varausmaksu korvaa aloitusmaksun. Varausmaksua ei palauteta vaikka melonta peruuntuisi, paitsi jos se peruutetaan palvelun myyjän toimesta. Maksettu varausmaksu varaa välineet sovituksi ajaksi eikä niiden uudelleen vuokraus siksi ajaksi yleensä ole mahdollista. 

Hintoihin sisältyy tarvittavat välineet ja maalla tapahtuva alkuopastus tarpeen mukaan. Lähtö ja paluu aina liikkeemme lähirannoista, kalustoa ei voi kuljettaa muualle tunti- eikä päivämelontaa varten. Jos tarvitset kalustoa muualla, pyydä tarjous pidemmästä vuokrauksesta ja kuljetuksesta. 

Ohjatut melonnat: Järjestämme melonnan opastusta ja ohjausta yksittäisille melojille ja pienille ryhmille vuosikymmenten kokemuksella. Suuntaa antavia hintaesimerkkejä: 

• 4 henkilöä ja 2 tuntia, sisältää yksilöllisen ohjauksen ja tarvittavat välineet = 300,- sis. alv. 

• 4 henkilöä ja 3 tuntia, sisältää yksilöllisen ohjauksen ja tarvittavat välineet = 450,- sis. alv. 

• 2 henkilöä ja 2 tuntia, sisältää yksilöllisen ohjauksen ja tarvittavat välineet = 220,- sis. alv. 

Suuntaa antava kaava: 70,- / tunti + 20,- per meloja per tunti enintään kuuden hengen ryhmille. Isommat ryhmät tarjouksen mukaan. Ohjattu melonta on aina varattava etukäteen. 

Varaukset / tiedustelut 040 58 24 651 tai viesti face / WA / messenger / iMessage / tekstari. Nopein on soitto ja soitamme takaisin heti kun voimme

Vesille meno / rantautuminen veneenlaskuluiskalta on kielletty. Vesille / vesiltä ainoastaan laiturin kautta. 

Kalusto tarkastetaan ennen melontaa ja sen jälkeen, käyttäjä vastaa kaikista aiheuttamistaan vahingoista ja mahdollisista pesu- ym. kustannuksista, jos kalusto palautetaan pesua  tai muuta kunnostusta vaativassa kunnossa.

Lähtö ja paluu meidän rannassa. Kauaskin voi mennä, mutta ei lastata kalustoa peräkärryyn tai auton katolle.

Kalusto / mallit, esimerkkejä, valikoima vaihtelee:

Kajakkiyksiköt, järvi ja joki, helpot: Jackson Journey, Buccaneer/Picnic, Proton, Pideraq LV ja Jack 505.

SOT kajakkiyksiköt, helppoja ja tukevia, ja osa varsin nopeita: Vagabond Kasai ja Marimba. Swell Scupper 14 ja 12. Stealth Fusion.

SOT kaksikot: Vagabond Mazowe (melojien suositeltu yhteispaino 150, max 200 kg kokonaiskuorma)

Kanootit:
– Lettmann Trapper 450 (1-2 tai max 2+1 henkeä)
– Prospect 165, 1-2 tai max 2+1 henkeä)

SUP-Laudat: Red Ride 10.6, 10.8 ja 9.8.

Joki- ja koskikajakit: Noin 10 kpl, sopii myös järvelle kokeneemmille melojille ja muillekin melonnan opetteluun.

Päivämelonta tuotteet ovat tarjolla vain uimataitoisille ja heidän mukana oleville pelastusliivejä käyttäville lapsille. Tuotteita ostamalla vakuutat täyttäväsi nämä ehdot ja olet itse vastuussa omasta turvallisuudestasi, ja myös mukanasi olevien lasten turvallisuudesta.