Valjaat vetokoirille

ManMat valjaat valmistetaan käsityönä Tsekin tasavallassa paikallisista materiaaleista. Materiaalit ovat monin osin samoja joita käytetään mm. kiipeilyvaljaissa. ManMat valjaat ovat hyvin istuvia, mukavia ja erittäin kestäviä. Sopivat valjaat löytyy parhaiten sovittamalla, jollet sitten osta samaa tuttua mallia ja kokoa. Virheettömillä valjailla ei ole automaattista vaihto- / palautusoikeutta. Suosittelemme lämpimästi poikkeamista paikan päälle, niin löydetään se paras ja sopivin malli ja oikea koko. Ja jollei sitä ole hyllyssä, se saadaan nopeasti tilaamalla.

Sled on reilusti pehmustettu erittäin mukava X-tyyppinen valjas. Materiaalit toimivat hyvin myös kylmissä ja kosteissa olosuhteissa eivätkä vahingoita koiran turkkia. Sopii hyvin useimmille haskeille, malamuuteille, samojedeille, monille noutajille ja monille paimenkoirille jne. Suosittu malli niin jokapäiväiseen käyttöön kuin pidemmille matkoillekin.

Race Light ja Race Light long on kevyempi erittäin kestävä vetovaljas, joka sopii niin päivittäiseen käyttöön kuin kisailuunkin. Pehmusteet on kevyttä ja hyvin hengittävää TEBOX materiaalia. Omassa päivittäisessä käytössä kestänyt jo vuosia meidän Austin haskilla.

Siberian Race sopii niin pitkiin kilpailuihin kuin intensiiviseen harjoitteluunkin. Sopivuus selviää sovittamalla. Meidän haskipoika Healey tykkää tästä ja on ollut kovassa käytössä keväästä 2019 ja edelleen kuin uusi.