Stealth

Stealth Performance on Etelä-Afrikkalainen kajakkivalmistaja, joka parhaiten tunnetaan nopeista Surfski- ja kalastuskajakeista ympäri maailman.

Fusion 480

Stealth Fusion on erittäin nopea ja tyköistuva itsetyhjentyvä kajakki, jonka ominaisuudet on optimoitu kalastukseen merellä ja isoilla järvillä. Se soveltuu hyvin myös kuntoiluun, mutta retkeilyyn vain varauksin, kun kaikki säilytystilat ja muut ratkaisut on tehty ensisijaisesti kalastuksen ehdoilla.

Fusion 480

4,8 metriä pitkä Fusion on nopea ja melontatuntuma on tyköistuva ja hyvin samantapainen kuin perinteisissä kajakeissa, niissä jotka on vaativaan käyttöön tehty.

Viimeistely ja yksityiskohdat on huolella mietitty, ja kuten todettu ensisijaisesti kalastuksen näkökulmasta. Vavat saa pitkästä keulaluukusta suojaan ja ovat helposti käsillä. Vapatelineet on vakiona. Ns. päiväluukku toimii oletuksena sumppuna, jossa vesi kiertää. Venttiilit on toki mahdollista kääntää, jos oma tarve tuolle tilalle on toinen.

Muovisena se ei tietenkään ole hiilikuituisten painoissa eikä nopeuskaan samalla tasolla, mutta nopea silti ja moniin kalastuskajakkeihin verrattuna reilun 30 kilon paino ei ole paha.

Vakiona tulee tehokas pieni pohjaperäsin, jota kaikki ei edes kaipaa. Ja jos ei kaipaa, sen voi jättää pois tai käyttää vain silloin kun tarvitsee. Kiinnitys on yhdellä isolla pultilla ja aika vaivaton.

Tämä tuote on toistaiseksi Suomessa saatavissa vain suoraan meiltä, muualla myös jälleenmyyjien kautta. Ja kuten lähes kaikki, tämänkin pääsee meillä sopien testaamaan ilmaiseksi.

Fusion 480 vs. Swell Scupper 14