PauHana

Viimeiset melomattomat kovat Pau Hana SUP-laudat. Todd Caranto:n suunnittelemat upeat kovat SUP-laudat nyt näitä vaille loppuunmyyty. Ja nämä viimeiset myydään nyt erittäin sopivasti. ”Liima” meidän ja pitkäaikaisen kumppanin Pau Hanan välillä kuivui henkilövaihdoksien myötä, joten tämä hieno jakso jää nyt osaltamme historiaan. Pau Hana jatkaa kuten mekin, menestystä meille molemmille. 

MiniSport yhdistää kompaktit mitat, nopeuden ja silti varsin hyvän tukevuuden. Nopea lauta pienille ja keskikokoisille. Oahu on todellinen klassikko All-Round ja todellinen nautinto. Kevyitä ja upeita melottavia molemmat. 

MiniSport vasemmalla: 1250,- (1790)

MiniSport keskellä: 1350,- (1790)

Oahu oikealla: 1300,- (1890)

Laudat ovat melomattomia, mutta olleet esillä ulkona ja sen seuraksena niissä on pientä sanomista siellä täällä. Eli vaikka ovat melomattomia ja paketista seinälle nostettuja, eivät täysin vastaa juuri paketista purettua, mikä näkyy hinnassa. Pohjat on naarmuttomat, auringon vaikutus näkyy kannen puolellla. Kuvassa myös heijastuksia, tuollaista värieroa ei ole. Mutta myydään juuri sellaisina kuin ovat. Ja tämä jälkeen näitä ei ihan pienellä vaivalla saa, eikä tietenkään tällä rahalla. 

Kaupan päälle vielä Pau Hana lippis ja kahdelle nopeimmalle kansikiinnikesarja, niin saa mukavasti myös tavaraa mukaan.