Nokian melontaliike

Nokian melontaliike sijaitsee Siurossa, Nokialla, suurten vesistöjen solmukohdassa, upeiden melontareittien äärellä. Järvi on kivenheiton päässä kaupalta ja vesistöt ovat monipuoliset. Itä-Länsi suuntainen Kulovesi tarjoaa niin suuria selkiä kuin saarien sokkeloitakin. Itään mennessä reititi ulottuu Melon kautta Pyhäjärveen, ja sieltä edelleen vaikka Näsijärvelle jne. Länteen mennessä Kuloveden jälkeen tulee Ellivuori ja sitten Rautavesi ja Liekovesi. Kokemäenjokea pääsee meloen merelle asti. Pohjois-Etelä suuntainen Jokinenjärvi on kapeampi ja suojaisempi. Myös jokireittejä löytyy useita. Sopivaa melottavaa löytyy lähes kaikille – lähes aina.

Liike sijaitsee tunnelmallisessa vanhassa Siuron Valssimyllyssä. Liiketila on katutasossa, varastotiloja kerroksissa. Vanhassa viljasiilossa sijaitseva kajakkivarasto lienee Suomen korkein… Paksut kiviseinät pitävät sisätilat mukavan viileinä myös kuumimpina kesäpäivinä. 

Sijaintimme on melojan näkökulmasta oivallinen ja hyvät melontamahdollisuudet ovat vaivattomasti saavutettavissa. Tampereelta meille ajelee puolessa tunnissa, Porista menee tunti. Turusta, Helsingistä, Jyväskylästä ja Lahdesta meille ajelee noin kahdessa tunnissa. Kauempaakin tuleville matka on useimmille paljon lyhyempi kuin Helsinkiin. Ja perillä ajankäyttö on tehokasta, vesille pääsee ylensä heti ja kaluston testaus ja vaihto ei vaadi siirtymistä mihinkään.

Kevät 2022