Maksaminen

Korona kriisin myötä tuomme asiakkaidemme käyttöön uusia entistä helpompia ja turvallisempia maksamisen muotoja. Niistä ensimmäisenä otetaan käyttöön Kevytmaksu, joka mahdollistaa maksujen tekemisen Pivo, OP-mobiili ja Nordea Siirto sovelluksilla. Pivo sovellus on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille, se on ilmainen eikä sen käyttäminenkään maksa mitään. OP-mobiili ja Nordea Siirto ovat näiden pankkien asiakkaille tarkoitettuja sovelluksia.

Tästä voit lukea lisää Pivo sovelluksesta ja ladata sen itsellesi:
https://pivo.fi

Sitten kun pivo (tai Op-mobiili tai Nordea Siirto) on käytössäsi, voit maksaa meiltä hankkimiasi palveluita ja ostoksia kätevästi ja turvallisesti sen kautta. Maksua tehdessä on tärkeää valita oikea numerosarja tai QR koodi, jotta maksu kirjautuu oikein:


Melontavarusteet: 888 50 08 74


Kajakit ja kanootit: 888 50 57 42


Liikuntapalvelut: 888 50 36 49


Kickbike: 888 50 67 76 


Man Mat varusteet: 888 50 71 63


Lahjakortit: 888 50 32 43 


Maksaminen tilisiirrolla

Voit maksaa myös perinteiseen tapaan suoraan tilille: Maksut näin tulee perille pienellä viiveellä, pankista riippuen, joten ennen tavaran noutoa on hyvä varmistaa että maksu on varmasti tullut perille.
Tilinumero: FI6816793000000028
Pankki: NDEAFIHH (Nordea)
Jos kyse on pienestä ostoksesta ilman erillistä laskua ja maksat omissa nimissäsi olevalta tililtä, voit käyttää viitenumeroa 1180.
Isommista ostoksista voimme tehdä myös perinteisen laskun, joka toimitetaan sähköpostin tms. avulla.


Ainakin toistaiseksi kaupalla on myös perinteinen, tai sen tapainen, maksupääte, pankki- ja luottokorteilla maksamiseen. Tässä tilanteessa suosimme muita maksutapoja, ja tuo korttipääte on se viimeinen vaihtoehto. Voi olla, että sen aika tulee muutenkin tiensä päähän pian. On meille kallis, etenkin kun kausi on meillä lyhyt ja kiinteät maksut menee ympäri vuoden. Aika näyttää. Paljon on uutta opeteltavaa, mutta se voi olla myös hyvä. Kaikille. Realistisesti on kuitenkin niin, että asiakashan se lopulta maksaa, ja on myös asiakkaan etu minimoida tarpeettomia kustannuksia.