Lettmann

Pituus: 450 Leveys: 94 Paino:39,5 Kantavuus: 330kg

Trapper 450/3

Lettmann Trapper on monella tavalla ainutlaatuinen kanootti. Ja monesta hyvästä syystä myydyin kanoottimallimme.

Runko on rotaatiovalettu, ei muotoon pakotettu. Näin materiaalivahvuus on tasainen ja optimaalinen ja koko runko parraslistoja myöten on yhtä kappaletta. Näin rakenteesta tulee poikkeuksellisen luja ja jämäkkä. Syntyy kanootti, jossa on huolettoman muovikanootin hyvät puolet, ilman niiden heikkouksia.

Kolmikerroksinen PE rakenne, jonka keskikerros on ilmavampi ja pintakerrokset tiiviit, tekee materiaalista jäykän ja kestävän ja myös itsekelluvan.

Etsitpä kanoottia kovaan ammattikäyttöön, kesämökille, eräkämpälle tai melkein mihin vaan, Trapper on huoleton ja monikäyttöinen vaihtoehto.

Pohjan muoto tekee kanootista kohtuullisen helpon ja suuntavakaan myös aloittelijallle, säilyttäen riittävästi herkkyyttä myös kokeneempien melojien ja vaativampien olosuhteiden tarpeisiin. Hyvä alkuvakaus yhdistyy erinomaiseen loppuvakauteen.

Varastovärinä Suomessa metsänvihreä, mutta usein on myös kirkkaan vihreää ja välillä myös punaista varastossa. Muut värit ja kaksipenkkinen versio saatavissa ennakkotilauksella seuraavaksi kaudeksi.