Kickbike

Kymmenen vuotta ja liki 40 000 kilometriä myöhemmin kehtaan sanoa tietäväni jotain aiheesta Kickbike.

Omaksi kulkupeliksi koirien kanssa on vakiintunut FaxMax, mutta runsaasti käyttökokemusta on kertynyt myös monesta muusta mallista, eniten Cross-Max HD versiosta ja Cruiserista sähköllä ja ilman.

Tässä suosituimmat Kickbike mallimme, joita usein löytyy jopa heti varastosta. Näitä pääsee myös koepotkimaan kun ajoissa sovitaan.

CrossMax HD 799,-

Suosituin mallimme CrossMax soveltuu melkein mihin vaan ja vallan erinomaisesti maastoon ja koirien eteen. Alumiinirunko, hydrauliset levyjarrut, joustokeula ja mainiot hyvin rullaavat ja pitävät renkaat. Mitä vielä? Talvikäyttöön, ja osan mielestä muutenkin, kannattaa tilata samalla kumimatto astinlautaan ja koirahommiin tietysti siinä tarvittavat lisävarusteet. Sitten ei kun menoksi.

CrossFix 649,-

CrossFix tarjoaa saman rungon ja perusrakenteen kuin CrossMax, hieman kevyempänä ja kevyemmin varusteltuna versiona. Mekaaniset levyjarrut toimii etenkin kesäkäytössä tehokkaasti ja moitteettomasti. Joustokeulan sijaan kevyt jäykkä keula keventää kokonaisuutta. Jos ei joustokeulalle ja hydraulisille jarruille ole todellista tarvetta, tämä on loistava vaihtoehto jossa hinta on erinomaisessa tasapainossa laadun ja ominaisuuksien kanssa.

FatMax 999,-

FatMax menee melkein minne vain. Se ei ehkä ole ihan yhtä nopea kuin moni muu malli, mutta niin monikäyttöinen ja mukava. Alumiini runko, hydrauliset jarrut jne. Timo on kulkenut kahdella omalla FatMaxilla yhteensä yli 30 000 kilometriä, joten tästäkin hän osaa kertoa aika kohtuullisella kokemuksella.

Sport-Max 649,-

Sport-Max on kevyt ja kevytkulkuinen Kickbike, joka painaa vain noin 7,5 kiloa ja rullaa mainiosti asvaltillla muttei pelkää sorateitäkään. Monipuolisesti säädettävä ajoasento, kattava varustelu ja hyvät yleisrenkaat. Eriomainen valinta kuntoiluun ja hyötyliikuntaan teitä ja kevyenliikenteen väyliä kuljettaessa.

CruiseMax 589,-

CruiseMax on rento ja mukava, niin maaseudun mutkateillä kuin kaupungin kaduillakin. Asento on rento, mutta mahdollistaa silti tehokkaan ja urheilullisenkin etenemisen. Renkaat on erinomaisen kevyesti rullaavat, silti niissä on tilavuutta sen verran että meno on mukavaa myös epätasaisella alustalla. Moni on kommentoinut, että ”tämänhän menee kuin itsestään”. Alumiini runko ja huolettomat V-jarrut viimeistelee kokonaisuuden.

Lisätietoja Timolta, jonka kanssa voi sopia myös koeajosta. Kaikki muita Kickbike malleja ja kaikkia tarvikkeita saatavissa pääsääntöisesti parin päivän toimitusajalla. Koira-adapterit yms. löytyy yleensä heti hyllystä.