Kickbike

Viisi vuotta ja yli 20000 kilometriä myöhemmin kehtaan sanoa tietäväni jotain aiheesta Kickbike.

Omaksi kulkupeliksi koirien kanssa on vakiintunut FaxMax, mutta runsaasti käyttökokemusta on kertynyt myös monesta muusta mallista.

Tässä suosituimmat Kickbike mallimme, joita löytyy yleensä heti varastosta. Näitä pääsee myös koepotkimaan kun ajoissa sovitaan.

CrossMax HD 699,-

Suosituin mallimme CrossMax soveltuu melkein mihin vaan ja vallan erinomaisesti maastoon ja koirien eteen. Alumiinirunko, hydrauliset levyjarrut, joustokeula ja mainiot hyvin rullaavat ja pitävät renkaat. Mitä vielä? Talvikäyttöön, ja osan mielestä muutenkin, kannattaa tilata samalla kumimatto astinlautaan ja koirahommiin tietysti siinä tarvittavat lisävarusteet. Sitten ei kun menoksi.

CrossFix 539,-

CrossFix tarjoaa saman rungon ja perusrakenteen kuin CrossMax, hieman kevyempänä ja kevyemmin varusteltuna versiona. Mekaaniset levyjarrut toimii etenkin kesäkäytössä tehokkaasti ja moitteettomasti. Joustokeulan sijaa kevyt jäykkä keula keventää kokonaisuutta. Jos ei joustokeulalle ja hydraulisille jarruille ole todellista tarvetta, tämä on loistava vaihtoehto jossa hinta on erinomaisessa tasapainossa laadun ja ominaisuuksien kanssa.

FatMax 899,-

FatMax menee melkein minne vain. Se ei ehkä ole ihan yhtä nopea kuin moni muu malli, mutta niin monikäyttöinen ja mukava. Alumiini runko, hydrauliset jarrut jne. Timo on kulkenut omalla FatMaxilla yli 15000 kilometriä, joten tästä jos jostain hän osaa kertoa aika kohtuullisella kokemuksella.

CruiseMax 489,-

CruiseMax on rento ja mukava, niin maaseudun mutkateillä kuin kaupungin kaduillakin. Asento on rento, mutta mahdollistaa silti tehokkaan ja urheilullisenkin etenemisen. Renkaat on erinomaisen kevyesti rullaavat, silti niissä on tilavuutta sen verran että meno on mukavaa myös epätasaisella alustalla. Moni on kommentoinut, että ”tämänhän menee kuin itsestään”. Alumiini runko ja huolettomat V-jarrut viimeistelee kokonaisuuden.

e-Cruise 1299,-

Sähköinen vallankumous. Moneen sähköpyörään verrattuna tämä on varsin kevyt ja matkaa taittuu mainiosti myös ilman sähköä. Tällä pääsee helposti keskinopeuksiin, jotka tekee siitä monta kertaa hyvän vaihtoehdon jopa autolle. Käyttämällä sähköavustusta syke pysyy maltillisena eikä vauhti silti hyydy edes ylämäessä. Yhden latauksen hinta on noin o,2 euroa ja sillä pääsee sekalaisessa käytössä hyvinkin 30 km, ja mitä enemmän itse potkii niin sitä pidemmälle sähköä riittää. Tämäkin kannattaa testata.

Lisätietoja Timolta, jonka kanssa voi sopia myös koeajosta. Kaikki muita Kickbike malleja ja kaikkia tarvikkeita saatavissa pääsääntöisesti parin päivän toimitusajalla. Koira-adapterit yms. löytyy yleensä heti hyllystä.