Jackson

Moninkertainen melonnan maailmanmestari Eric Jackson on omistanut elämänsä melonnalle. Ura huippu-urheilijana kesti vuosikymmeniä ja melonta jatkuu edelleen. Perustamansa ja nimeään kantavan yhtiön johdossa 15 vuotta. Koko perhe on aina ollut täysillä mukana, nykyään EJ:n lapset Dane ja Emily ovat vahvasti mukana yhtiön toiminnassa. Kun he olivat pieniä, Jackson toi markkinoille ensimmäisenä valmistajana kattavan malliston lasten ja nuorten kajakkeja.

Tehtaan mottona on ollut alusta asti, ”tee se kuin itsellesi tekisit”. Tämä ei ole muuttunut, mutta moni muu asia on. Pienestä haastajasta on kasvanut monella alueella ja sektorilla markkinajohtaja, koskikajakkien seuraksi on tullut menestyksekäs kalastuskajakkien mallisto, kajakkeja virkistysmelontaan ja viimeisimpänä omalla merkillään markkinoille tuodut katamaraanit ja Tri-maraanit, joita vie eteenpäin joko poljettava Flexdrive järjestelmä tai sähkökäyttöinen E-Flex. 

Jackson on aina toiminut rohkeasti ja kulkenut omaa tietään. Joka vuodelle tulee jotain täysin uutta, jossa kilpailijoilla on vähän aikaa ihmettelemistä.


Uusimmat

Kalastuskajakkien uutta entistä monipuolisempaa ja mukautuvampaa sukupolvea edustaa YuPik.

Se on valmis mitä moninaisimpiin haasteisiin ja monikäyttöisyys ja säädettävyys on aivan uudella tasolla.

Monipuoliset, runsaat ja kestävät kiskot, monipuoliset säilytystilat ja kiinnitysvaihtoehdot, paljon avointa ja helposti muunneltavaa tilaa.

381 / 91 cm. 41 kg. Kantavuus 190 kg.
Kalastus, metsästys, valokuvaus, koira(t) ja/tai lapsi mukaan jne.


Kilroy HD on suositun Kilroy perheen uusin tulokas. Entistäkin tukevampi, enemmän tilaa ja kantavuutta, edelleen nopea ja kevytkulkuinen.

Tämä ns. SIT-IN kajakki toimii mainiosti niin kalastuksessa kuin metsästyksessä ja tarjoaa hyvin kapasiteettia myös yön yli reissuille.

Yleensä tätäkin melotaan kajakkina, mutta osa meloo sitä toisinaan myös kanoottina. Koska lattia on vedenpinnan alapuolella, rungosta voidaan suunnitella nopea ja silti tukeva.

391 / 89 cm. 43 kg. Kantavuus 215 kg.

Edellistä pienempää Kilroy mallia ja Kilroy DT kaksikkoa saatavissa edelleen rajoitettu erä. Kysy 040 58 24 651.


Suuren suosion saavuttanut uutuusmalli Bite uudistuu kevyesti kaudelle 2020 ja saa rinnalleen täysin uuden Bite FD FlexDrive mallin.

Uudessa Bite FD mallissa on täysin uusi kolmannen sukupolven FlexDrive järjestelmä.

Bite FD on edullisin FlexDrive malli, jonka hinnat alkaa alle kolmesta tonnista varusteineen.

350 / 89 cm. 45 kg. Kantavuus 180 kg. Tämä ja kaikki muutkin mallit tietysti heti keväällä testattavissa.


Kolmannen sukupolven Zen 3.0 vie tämän suosikkimallin aivan uudelle tasolle. Kaikkia ominaisuuksia on entisestään parannettu: se on entistäkin kuivempi, ketterämpi, turvallisempi ja hauskempi meloa.

Loistava kajakki, joka soveltuu niin koskimelonnan opetteluun kuin sen viemiseen aivan uudelle tasolle. Kaiken tasoisille ja kokoisille melojille.

Tämä kajakki auttaa koskimelojaa etenemään harrastuksessa turvallisesti ja palkitsevasti. Jokaiselle löytyy sopiva koko.

S 241 / 65 cm. 288 L. 18 kg. Meloja n. 35-72 kg.
M 254 / 68 cm. 337 L. 20 kg. Meloja n. 63-100 kg.
L 267 / 71 cm. 390 L. 22 kg. Meloja n. 90-125 kg.

Uudet ww värit

Vanhoja värejä on edelleen rajoitetusti saatavissa, poislukien uusi Zen 3.0 joka on saatavissa ainoastaan uusissa väreissä.

Edition Europe mallit ja värit löytyy omalta sivultaan.