Jackson

Moninkertainen melonnan maailmanmestari Eric Jackson on omistanut elämänsä melonnalle. Ura huippu-urheilijana kesti vuosikymmeniä ja melonta jatkuu edelleen. Perustamansa ja nimeään kantavan yhtiön johdossa 15 vuotta. Koko perhe on aina ollut täysillä mukana, nykyään EJ:n lapset Dane ja Emily ovat vahvasti mukana yhtiön toiminnassa. Kun he olivat pieniä, Jackson toi markkinoille ensimmäisenä valmistajana kattavan malliston lasten ja nuorten kajakkeja.

Tehtaan mottona on ollut alusta asti, ”tee se kuin itsellesi tekisit”. Tämä ei ole muuttunut, mutta moni muu asia on. Pienestä haastajasta on kasvanut monella alueella ja sektorilla markkinajohtaja, koskikajakkien seuraksi on tullut menestyksekäs kalastuskajakkien mallisto, kajakkeja virkistysmelontaan ja viimeisimpänä omalla merkillään markkinoille tuodut katamaraanit ja Tri-maraanit, joita vie eteenpäin joko poljettava Flexdrive järjestelmä tai sähkökäyttöinen E-Flex. 

Jackson on aina toiminut rohkeasti ja kulkenut omaa tietään. Joka vuodelle tulee jotain täysin uutta, jossa kilpailijoilla on vähän aikaa ihmettelemistä.


Uusimmat

Kilroy HD on suositun Kilroy perheen uusin tulokas. Entistäkin tukevampi, enemmän tilaa ja kantavuutta, edelleen nopea ja kevytkulkuinen.

Tämä ns. SIT-IN kajakki toimii mainiosti niin kalastuksessa kuin metsästyksessä ja tarjoaa hyvin kapasiteettia myös yön yli reissuille.

Yleensä tätäkin melotaan kajakkina, mutta osa meloo sitä toisinaan myös kanoottina. Koska lattia on vedenpinnan alapuolella, rungosta voidaan suunnitella nopea ja silti tukeva.

391 / 89 cm. 43 kg. Kantavuus 215 kg.

Edellistä pienempää Kilroy mallia ja Kilroy DT kaksikkoa saatavissa edelleen rajoitettu erä. Kysy 040 58 24 651.


Kolmannen sukupolven Zen 3.0 vie tämän suosikkimallin aivan uudelle tasolle. Kaikkia ominaisuuksia on entisestään parannettu: se on entistäkin kuivempi, ketterämpi, turvallisempi ja hauskempi meloa.

Loistava kajakki, joka soveltuu niin koskimelonnan opetteluun kuin sen viemiseen aivan uudelle tasolle. Kaiken tasoisille ja kokoisille melojille.

Tämä kajakki auttaa koskimelojaa etenemään harrastuksessa turvallisesti ja palkitsevasti. Jokaiselle löytyy sopiva koko.

S 241 / 65 cm. 288 L. 18 kg. Meloja n. 35-72 kg.
M 254 / 68 cm. 337 L. 20 kg. Meloja n. 63-100 kg.
L 267 / 71 cm. 390 L. 22 kg. Meloja n. 90-125 kg.


Edition Europe Jackson kajakit löytyy omalta sivultaan. US malleja tällä hetkellä saatavissa rajoitetusti.