Ilmatäytteiset

Ilmatäytteisiä kajakkeja, kanootteja ja vastaavia on moneen lähtöön. Meiltä löydät heti hyllystä Verano:n hinta-laatu suhteeltaan erinomaiset ilmatäytteiset kajakit. Usein löytyy heti ainakin mallikappaleita myös muilta tunnetuilta ja arvostetuilta merkeiltä.

Miksi ilmatäytteinen? Se menee suhteellisen pieneen tilaan kuljetuksen ja varastoinnin aikana. On usein yhtä kevyt tai jopa selvästi kevyempi kuin vastaavat kovat kajakit. On parhaimmillaan hyvä meloa ja uusimmilla rakenteilla myös verraten jäykkä ja jämäkkä. Miksi ei? Jollei kuljettamisen ja varastoinnin vuoksi ole tarvetta ilmatäytteiselle, löytyy usein parempia vaihtoehto kovista kajakeista ja kanooteista.

Verano California. 391 / 80 cm. 17,5 kg.

Verano California kajakit ovat lähtökohtaisesti kajakkeja, mutta mikään ei estä melomasta niitä kanoottinakin. Moderni drop stitch tekniikalla toteutettu rakenne tekee niistä selvästi perinteisiä ilmatäytteisiä jäykempiä, joka parantaa melottavuutta ja yleistä käytettävyyttä. Hinta-laatu on hyvin kohdallaan ja melottavuus on yllättänyt monen testaajan todella positiivisesti. Mukana tulee asiallinen pumppu ja pakkaussarja sekä todella monipuolinen ja hyvin toimiva kuljetukseen ja säilytykseen soveltuva reppu.

California Duo. 473 / 85 cm. 23 kg.

Verano California Duo on yllättävän nopea ja kevytkulkuinen kajakki, jota toki voi hyvin meloa kanoottinakin jos niin haluaa. Se on kaksikko, joka toimii mainiosti myös yksikkönä ja hyvin esim. lasten ja koirien kanssa.