Edition Europe

Celliers Kruger ja ensimmäiset Edition Europe Jacksonit

Jackson Edition Europe mallit on valittu ja varusteltu Eurooppalaiseen makuun. Kajakit valmistetaan Etelä-Afrikassa uudella modernilla tehtaalla. Samassa tehtaassa valmistetaan kajakkeja kaikkiaan kuudelle merkille USA:sta, Afrikasta ja Euroopasta. 

Jackson Edition Europe mallisto on myynnissä vain Euroopassa ja osin myös Afrikassa. Projektista vastaa allekirjoittanut yhdessä Jackson USA:n ja tehdasta johtavan Celliers Krugerin kanssa, joka vastaa tuotannosta ja tekee tuotekehitystä yhdessä allekirjoittaneen ja tiimin kanssa. 

Ensimmäiset kontilliset Edition Europe kajakkeja tuotiin Eurooppaan loppuvuodesta 2021. Vuodelle 2022 tulee monia pieniä päivityksiä yksityiskohtiin ja täysimittainen tuotanto käynnistyy kauden aikana. Alkuun tulee jo 2021 lanseeratut WW mallit Antix 1, Zen 2, RockStar 3 ja Shooting Star. Myöhemmin mallisto täydentyy kalastuskajakeilla ja retkikajakeilla. 

Koskareissa on uusi sisustus, joka sisältää mm. jäykät mutta kevyet komposiittirakenteiset kajakkia jäykistävät pohjapaneelit, komposiitti istuimen, uudet lantiotuet jne. Laskupaateissa on myös ihan uusi jalkatuki. Myös grafiikat ja värit ovat uudet. Mallista riippuen hinnat ovat Euroopassa noin 30-40% edullisempia kuin uusimmat US mallit.