Palveluajat 2022-2023

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, yksilöllisesti ja terveysturvallisesti ympäri vuoden ajanvarauksella arkisin kello 11-20 ja viikonloppusin kello 11-18. Tämä palvelu edellyttää ajanvarausta etukäteen joko puhelimella 040 58 24 651 tai sähköpostilla timo miukumauku eraketttu piste com. 

Suosittelemme ajanvarausta kaikissa isommissa hankinoissa, joihin liittyy testaamista, sovittamista ja eri tuotteiden vertailua. Ajanvarauksen yhteydessä kartoitamme alustavasti asiakkaan tarpeet, soveltuvat tuotteet ja niiden saatavuuden. Ei tule koskaan turhaa reissua ja palvelu on juuri Sinua varten, ilman kiirettä. Jos olet pohtimassa uuden kajakin tai kanootin tai melan hankintaa, tai uutta Kickbike ostosta tms. tätä suosittelemme vahvasti. 


Taas tulevana kesänä voi hyvin olla, että kaupalla päivystetään ja palvellaan pienhankinnoissa, vuokraus- yms. asioissa myös ilman ajanvarausta. Tästä tiedotetaan sitten erikseen ennen varsinaisen kauden alkua.

Muinakin aikoina palvelemme joustavasti erikseen sopien. Aina saa soitella 040 58 24 651. Jos emme heti voi vastata, soitamme takaisin mahdollisimman pian.