Palveluajat kesä 2024

2.5. alkaen (sitä ennen joustavasti sopimuksen mukaan)

Maanantaisin, Tiistaisin ja Keskiviikkoisin palvelemme joustavasti ja yksilöllisesti AJANVARAUKSELLA, 040 58 24 651. 

Torstaisin ja Perjantaisin kauppa on auki myös ilman ajanvarausta kello 12-18.

Lauantaisin kauppa on auki myös ilman ajanvarausta kello 12-17.

Sunnuntaisin järjestämme mm. testejä, yksityisohjausta ja opastettuja retkiä sopimuksen mukaan.


SUOSITTELEMME AJANVARAUSTA KAIKISSA ISOMMISSA HANKINNOISSA, joihin liittyy testausta, tuotteiden vertailua jne. Kun varaat ajan ennakkoon, olemme vain Sinua varten, ei tarvitse odotella ja usein olemme jo etukäteen kartoittaneet varauksen yhteydessä sopivimmat tuotteet. Palvelu on yksilöllistä, asiantuntevaa ja kiireetöntä.


Tunti- ja päivämelojille: Jos tulet yksin tai kaksin ja tahdot vaan melomaan, ei väliä millä, voit tulla em. päivystysaikoina myös ilman ennakkovarausta. Jos tulet suuremmalla joukolla, olet suuri tai pienikokoinen (yli 100 kg tai alle 50 kg), olet uimataidoton, mukanasi on pieniä lapsia ja/tai haluat meloa jollain tietyllä tai tietyn tyyppisellä laitteella, kannattaa aina tehdä varaus etukäteen. 

Varaukset ensisijaisesti SOITTAMALLA 040 58 24 651. Jos on ajoissa liikkeellä, varauksen voi tehdä myös sähköpostilla timo miukumauku erakettu piste com Kannattaa huomioida että luemme sähköposteja yleensä vain iltaisin ja silloin kun kovin kiire emme välttämättä ihan joka ilta. Eli soitto on aina nopein ja jos emme vastaa niin soitamme takaisin pian.