Pelican osti Confluence:n

Paddling Magazinen uutinen kertoo, että 16.12.2019 Pelican International Inc. on hankkinut omistukseensa Confluence Outdoor LLC:n.

Pelican on kanadalainen 50 vuotta alalla toiminut yritys, joka on tunnettu edullisemman hintaluokan melontavarusteista. Confluence on monien tunnettujen amerikkalaisten melonta brändien emoyhtiö. Sen tunnetuimpia merkkejä ovat Wilderness Systems, Perception, Dagger ja Mad River.

Ala on monien haasteiden edessä, ja vaikka uutista on alan sisällä myös hämmästelty, ehkä osattu myös odottaa. Itsenäiset melonta brändit ovat harvenneet niin USA:ssa kuin Euroopassakin vähän vastaavien yrityskauppojen myötä viime vuosina. Suurista amerikkalaisista melonta brändeistä enää muutamat menestyneimmät, kuten Jackson ja Hobie, ovat taloudellisesti terveellä pohjalla ja voivat katsoa luottavaisin mielin tulevaisuuteen itsenäisinä valmistajina.

Kaupan vaikutuksista Euroopassa ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *