NRS melontaliivit uudistuu

NRS:n useimmat melontaliivit uudistuvat. Osa kevyesti, osa reilummin. Suurimpia muutoksia nähdään sisäpuolen kankaissa ja rakenteissa, jotka parantavat mukavuutta ja ilmastointia.

Ninja saa uuden taskun ja sisäpuolen kankaan. Lime (kuvassa) ja Teal ovat uudet värit alkavalle kaudelle. Punainen jatkaa myös mutta musta jää pois.

Myös monien mallien taskuihin tulee muutoksia. Esim. suositun Ninja liivin tasku muuttuu aiempaa monipuolisemmaksi ja tilavammaksi. Liivien hinnat pysyvät pääosin ennallaan.

Uusi tasku on entistä monikäyttöisempi, itse asiassa todella monipuolinen ja helppokäyttöinen. Itse liivi on ennallaan, mutta sisäpuolen kangas on entistäkin mukavampi


Vapor värit kaudelle 2020 ovat punainen, sininen ja vihreä

Vapor on ollut yksi suosituimpia melontaliivejä Suomessa. Kaudelle 2020 sitä on kehitetty edelleen sporttisempaan suuntaan ja samalla entistä paremmin ammattikäyttöön soveltuvaksi. Tämä on mainio tuote päivämelontaan, kuntomelontaan, melontakouluille, vuokraamoille jne. Tuttua on loistava istuvuus, mukavuus ja helppokäyttöisyys.

Aiemmat harmaan sävyt saavat väistyä uusien värien tieltä. Kirkas punainen, raikas vihreä ja laivaston sininen ovat uuden kauden värit. Värien saatavuus vaihtelee eri liikkeissä, mutta tilaamalla kaikki värit on nopeasti saatavissa.


Ion 2020 värissä Teal

Ion uudistuu päältä ja sisältä. Tuttua on erittäin pehmeä kellukemateriaali ja erinomainen mukavuus. Uudet kankaat ovat entistä pehmeämmät ja selän ilmastointia on entisestään parannettu. Etutasku on nyt entistä helppokäyttöisempi ja kaksi pientä vetoketjua on korvattu yhdellä suuremmalla. Niinsanotusta veitsikiinnikkeestä on luovuttu ja olkaviilekkeiden hihnat sujahtavat entistä helpommin omiin koloihinsa eivätkä ole tiellä missään tilanteessa. Udet värit ovat raikas Teal ja hyvin näkyvä punainen.


Vista 2020

Suosikkiliivi Vista on myös täysin uudistunut. Taskun käytettävyyttä on parannettu, sisäpuolen kangas on aiempaa pehmeämpi ja miellyttävämpi. Niinsanotusta veitsikiinnikkeestä on luovuttu ja sekä istuvuutta että puettavuutta on entisestään parannettu.

Liivi kapenee ylöspäin aiempaa enemmän tarjoten vielä paremman liikkuvuuden melojalle.

Kauden uudet värit ovat punainen, sininen ja vihreä.

Muiden liivien osalta mallit ovat entisellään tai niihin on tehty vain pienempää hienosäätöä.

Uudet mallit ovat saatavilla keväällä 2020. Hinnat ovat pääosin ennallaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *