Esquif – parasta yksilapaisella melontaan!

“Olimme palaamassa Snake Riveriltä (Yukon, Kanada) pitkin 600 km pitkää läpi vuoristojen kulkevaa hiekkaista Dempster Highwayta. Kovassa röykytyksessä, noin 100 km/h vauhdissa, toinen taakkateline petti ja kanootti lensi katolta. Kanootille ei käynyt kuinkaan! :)

“Monesti kolmen viikon reissun aikana totesimme, että Esquif Canyon oli reissun pelastus. Jo ensimmäisten koskien jälkeen olimme molemmat sitä mieltä, että parempaa kanoottia ei meillä voisi olla tälle joelle. Kaiken lisäksi Esquif  toimi loistavasti sileällä Peel-joella matkan viimeiset 200 kilometriä. Jos nää kehut tuntuu ylitsevuotavilta, niin reissun aikana tuli monta kertaa mieleen, että olisimme ollet lirissä jollain toisella kanoootilla. Snakeriverin 300 kilometristä oli koskea ensimmäiset 265 kilometriä. Väisteltäviä kiviä, pyörteitä ja täysikasvuisia puita riitti pitämään jännitystä yllä.”

“Suomeen palattuani tilasin itselleni ensi kevääksi oman Esquif kanootin.” Jaakko Mäkikylä, Snake River Expedition 2012.

Jaskan tavoin yhä useampi meloja päätyy Esquif kanoottiin. Huippuunsa hiotut melontaominaisuudet ja uskomaton laatu tekevät Esquif kanooteista mitä parhaita retkikavereita ja nautintovälineitä. Laajasta mallistosta löytyy laatupeli niin ensimmäisen kanootin ostajalle kuin koskimelonnan ammattilaisillekin. Suosituimmat mallit Canyon, Prospecteur ja Presage sopivat mainiosti vaativaan retkeilyyn joki- ja järvireiteillä, eivätkä säikähdä koskiakaan!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


8 + kahdeksan =

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>