RotoAttivo Canadier

Yllättävän hyvä kanootti hintaluokassaan

Tuo mieleen perinteiset prospector mallit, mutta on vähän helpompi aloittelijoille. Silti oikea perinteinen kanootti, joka miellyttää kokenuttakin melojaa.

Toimii hyvin soolona ja tietenkin tandemina päivä- ja viikonloppuretkillä. Kahdelle isolle miehelle pieni pitkille reissuille.

Todella helposti käsiteltävä, loppuvakaa ja mahdollistaa monipuolisen melontatekniikan. Jos etsit oikeaa kanoottia, mutta kaksi tonnia on liikaa, tätä kannattaa kokeilla. Puuosien materiaalivalinnoissa, pintakäsittelyssä ja kiinnityksissä kehitettävää, ja valmistaja on hyvin yhteistyöhaluinen kehittämään tuotetta kanssamme. Mutta perusasiat on kunnossa ja kyllä tätä kehtaa suositella yhtenä parhaana vaihtoehtona tonnin hintaluokassa melojille, joita kiinnostaa melominen ihan oikeasti. Jos taas haluat vain kanootin näköisen laitteen sileälle vedelle mökin rantaan, saman valmistajan Viking ajaa sen asian vielä halvemmalla ja hyvin, muttei miellytä melonnasta kiinnostunutta käyttäjää likikään samassa määrin.

Myyty myös ammattikäyttöön eikä moitteita meidän korviin vielä kuulunut. 

455 / 90 cm. 43 kg. Kevyempää rinnakkaisversiota harkitaan, mutta tämä kestää huoletonta käyttöä.