RotoAttivo Buran kajakki

Tavallista parempi peruskajakki, joka on ensi vuonna vieläkin parempi!

Kesällä 2015 hyvään vauhtiin päässyt Buran on soiva peli aloittelijoille, mutta toisin kuin useimmat aloittelijan mallit, miellyttää myös vähän enemmän meloneita eli ei tarvitse heti vaihtaa. 

Satojen testimelontojen ja kymmenien myytyjen kajakkien jälkeen, joista iso osa myös seurakäyttöön, olemme saaneet runsaasti palautetta, sekä erittäin hyvää että rakentavaa. Kaikki rakentava palaute on huomioitu ja kaikki tietoomme tulleet haasteet ratkottu. Kaudelle 2016 tulee päivitetty special versio Buran TS, joka on suomalaisten melojien toiveiden ja tarpeiden mukaan tuunattu weekend malli. Luukkujen kehykset on nyt niittaamisen sijaan pultattu, liimamassa on vaihdettu, istuin on uusi, selkätuen säätösysteemi on täysin uusi ja selkätuki huikeasti parempi. Sokerina pohjalla muovi on entistäkin jämäkämpää. Kaikki hyvä, eli helppous, melonnan keveys, hyvä suuntavakaus ja asiallinen varustelu ja ergonomia ovat ennallaan. 

Saimme loppukesäsästä 2015 Suomeen muutaman 2016 TS mallin, ja olimme todella tytyväisiä ohjeidemme mukaan tehtyihin parannuksiin. Kaikki myytiin loppuun hetkessä ja lisää tulee alkukeväästä 2016.