GoExpo 8-10.3.2013

GoExpo messuilla Helsingin messukeskuksessa on viimevuosien tapaan MELONTAKORTTELI, jossa maahantuojat ja kauppiaat esittelevät kauden uutuuksia. Allasnäytöksiä on useita päivässä ja tänä vuonna myös yleisö pääsee niin halutessaan kokeilemaan melontaa altaassa.

Melontakortteli on muutaman vuoden ajan kokeiltu ja kehitelty konsepti, jossa alan toimijat on koottu yhteen. Vieraiden kannalta kätevää ja hyödyllistä. Paikalla on niin Melonta- ja soutuliitto, alan suurimmat maahantuojat, tapahtuma- ja kurssijärjestäjiä jne.

Näitteille asettajilta kannattaa kysellä kutsukortteja, niitä on rajallisesti mutta yhtään ei kannata jättää käyttämättä. Normaali lipun hinta on 16 euroa, kutsukortilla pääsee ilmaiseksi. 

Messut on auki Perjantaina 12-19, Lauantaina 10-18 ja Sunnuntaina 10-17. Osa näytteilleasettajista myy esillä olleet kajakit/kanootit messujen päättyessä sunnuntaina mukavilla alennuksilla… 

Lisätietoja messujen sivuilta