Seuraava Eskimokoulu Nokialla alkaa 7.2.2016

ESKIMOKOULU

Eskimokäännös on melojan turvallisin ja nopein pelastautumistekniikka.

Jo pelkkä eskimokäännöksen ohjattu harjoittelu parantaa melontatekniikkaa, tuentoja, tasapainoa ja lisää melonnan turvallisuutta.

Eskimokoulu sopii kaikille uimataitoisille, jotka haluavat harjoitella eskimokäännöksen perusteita, parempaa kajakin hallintaa ja varmempia tuentoja.

NOKIAN UIMAHALLISSA sunnuntaina 7.2., 14.2. ja 21.2 kello 16.30 – 18.00 Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen kahviossa kello 16.00.

HINTA 80,-  sis. uimahallimaksut, kajakki/mela/aukkopeite kurssin ajaksi, yksilöllinen opetus.

Ei takuuta, mutta useimmilla kursseillamme 60-100% on jo kurssin aikana tehnyt itsenäisen eskimokäännöksen.

Tiedustelut / ilmoittautumiset timo@melonta.fi 040 58 24 651

Tervetuloa! Melamekot ry.

 

Melonta.fi

Kolmas kerta toden sanoo! Uudet sivut, uusimmat uutiset, tapahtumat, testit jne. Vaikka rahoituspohja on edelleen rajallinen, koitamme parhaamme jakaaksemme merkityksellistä infoa kaikille melojille. Toivotamme kaikki osapuolet tervetulleiksi. Uusi platform, kuten amerikaksi sanotaan, on entistäkin helpompi. Käyttäjille ja tiedotttajile kaikki on ilmaista. 

Jotta homma toimii parhaalla mahdolisella tavalla, tarvitaan siihen myös muutamia euroja, muttei paljoa. Tähän asti näyttää jo varsin hyvältä. Jos haluat mukaan, puhutaan tosi pienistä summista. Niillä ei saa äänestysoikeutta, kirjoitamme rehellisesti mitä haluamme jatkossakin, mutta se ei liene ongelma niille, joilla on hyviä ja arvosteluakin kestäviä tuotteita.