IceBreak 17.4.2016

IceBreak melontatapahtuma avaa melontakauden 

Helsingin Vanhankaupunginkoskella järjestettävä IceBreak melontatapahtuma kokoaa paikalle suomalaiset koskimelonnan huiput, joukon kansainvälisiä tähtiä ja tuhatpäisen yleisön. 

Vauhdikkaan ja jännittävän Boatercross kisan ohella paikalla on tuote-esittelyjä ja tarjoilua. 2016 luvassa on myös ihan uutta ohjelmaa, josta tiedotetaan myöhemmin! 

Päiväksi on vahvistettu sunnuntai 17.4.2016. Edellisenä päivänä on vuorossa perinteen mukaisesti Myllykoski Bigwater tapahtuma.

Seuraava Eskimokoulu Nokialla alkaa 7.2.2016

ESKIMOKOULU

Eskimokäännös on melojan turvallisin ja nopein pelastautumistekniikka.

Jo pelkkä eskimokäännöksen ohjattu harjoittelu parantaa melontatekniikkaa, tuentoja, tasapainoa ja lisää melonnan turvallisuutta.

Eskimokoulu sopii kaikille uimataitoisille, jotka haluavat harjoitella eskimokäännöksen perusteita, parempaa kajakin hallintaa ja varmempia tuentoja.

NOKIAN UIMAHALLISSA sunnuntaina 7.2., 14.2. ja 21.2 kello 16.30 – 18.00 Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen kahviossa kello 16.00.

HINTA 80,-  sis. uimahallimaksut, kajakki/mela/aukkopeite kurssin ajaksi, yksilöllinen opetus.

Ei takuuta, mutta useimmilla kursseillamme 60-100% on jo kurssin aikana tehnyt itsenäisen eskimokäännöksen.

Tiedustelut / ilmoittautumiset timo@melonta.fi 040 58 24 651

Tervetuloa! Melamekot ry.

 

Kalastuskajakki – kajakkikalastus DEMOPÄIVÄ Ideaparkissa 6.4.

 

Kalastuskajakki  – kajakkikalastus DEMO PÄIVÄ Ideaparkissa 6.4.

 

Jacksonin kalastuskajakkien maahantuoja ja KalastusSuomi järjestävät demopäivän Lempäälän ideaparkin KALASTUS SUOMI myymälässä lauantaina 6.4. kelllo 12-15.

 

 

Esillä ja vesillä kauden uutuusmallit ja ainutlaatuinen kalastuskaksikko Big Tuna. Usko silmiäsi tai kokeile itse, nämä ovat hämmästyttävän tukevia ja monikäyttöisiä ensisijaisesti kalastuksen ehdoilla suunniteltuja kalastuskajakkeja. Kajakkikalastajan ulottuvilla ovat lukemattomat apajat, jonne muilla vehkeillä on hankala tai mahdoton päästä.

 

Patentoitu Hi-Low istuin, Ram kiinnikkeet, Go-Pro kiinnikkeet jne. Näissä on lähes kaikki valmiina, myös loistavat muuntelu ja lisävarustelumahdollisuudet.

 

Muutamia kajakkeja myös heti toimitukseen. Tilausuudessa voit myös jättää mahantuojalle ennakkotilauksen seuraavaan kuormaan, joka saapuu kesäkuun alussa.

 

Tervetuloa!

Eskimokurssi Nokialla alkaa 10. Helmikuuta

 

ESKIMOKOULU

ALKAA 10.2.

 

Eskimokäännös on melojan turvallisin ja nopein pelastautumistekniikka.

 

Jo pelkkä eskimokäännöksen harjoittelu parantaa melontatekniikkaa, tuentoja ja tasapainoa. 

 

Eskimokoulu sopii kaikille, jotka haluavat opetella eskimokäännöksen perustekniikkaa ja oppia samalla paremmat tuennat jne.

 

Eskimokoulu järjestetään kolmena sunnuntaina 10.2., 17.2. ja 24.2. kello 16-18 Nokian uimahallissa. Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin kahviossa kello 15.30.

 

Kouluttajina toimivat mm. Antti Tulasalo, Antti Kiviniemi, Timo Lehtonen ja Kari Vuorenpää.

 

Eskimokoulun hinta etukäteen maksettuna on 50,-

Hintaan sisältyy kolmena sunnuntaina 1 tunnin mittainen ohjattu harjoittelu, 1 tunnin vapaa harjoittelu, tarvittavat välineet. Paikan päällä maksettuna hinta on 20,- / kerta.

 

Ilmoittaudu tai kysy lisää: timo@melonta.fi

Tai soita iltaisin 040 58 24 651.

GoExpo 8-10.3.2013

GoExpo messuilla Helsingin messukeskuksessa on viimevuosien tapaan MELONTAKORTTELI, jossa maahantuojat ja kauppiaat esittelevät kauden uutuuksia. Allasnäytöksiä on useita päivässä ja tänä vuonna myös yleisö pääsee niin halutessaan kokeilemaan melontaa altaassa.

Melontakortteli on muutaman vuoden ajan kokeiltu ja kehitelty konsepti, jossa alan toimijat on koottu yhteen. Vieraiden kannalta kätevää ja hyödyllistä. Paikalla on niin Melonta- ja soutuliitto, alan suurimmat maahantuojat, tapahtuma- ja kurssijärjestäjiä jne.

Näitteille asettajilta kannattaa kysellä kutsukortteja, niitä on rajallisesti mutta yhtään ei kannata jättää käyttämättä. Normaali lipun hinta on 16 euroa, kutsukortilla pääsee ilmaiseksi. 

Messut on auki Perjantaina 12-19, Lauantaina 10-18 ja Sunnuntaina 10-17. Osa näytteilleasettajista myy esillä olleet kajakit/kanootit messujen päättyessä sunnuntaina mukavilla alennuksilla… 

Lisätietoja messujen sivuilta

 

 

 

 

Icebreak 2013

Icebreak melontatapahtuma on jo perinteeksi muodostunut vuosittainen melontakauden avaus.

2013 Icebreak järjestetään 14.4. Helsingin vanhankaupunginkoskella. Luvassa on taas paljon nähtävää, koskímelonnan kotimaisia ja kansainvälisiä huippuja, rehtiä kilpailua ja markkinahumua. Tapahtuma vetää vuosittain tuhansia melojia ja melonnan ystäviä ja perinteisesti paikalla on myös maahantuojia ja kauppiaita esittelemässä kauden uutuuksia.

Yleisölle on paljon nähtävää ja koettavaa, kannattaa poiketa.

Lisätietoja tapahtuman omilta sivuilta

http://www.kohinaa.com/icebreak/