IceBreak 17.4.2016

IceBreak melontatapahtuma avaa melontakauden 

Helsingin Vanhankaupunginkoskella järjestettävä IceBreak melontatapahtuma kokoaa paikalle suomalaiset koskimelonnan huiput, joukon kansainvälisiä tähtiä ja tuhatpäisen yleisön. 

Vauhdikkaan ja jännittävän Boatercross kisan ohella paikalla on tuote-esittelyjä ja tarjoilua. 2016 luvassa on myös ihan uutta ohjelmaa, josta tiedotetaan myöhemmin! 

Päiväksi on vahvistettu sunnuntai 17.4.2016. Edellisenä päivänä on vuorossa perinteen mukaisesti Myllykoski Bigwater tapahtuma.

Seuraava Eskimokoulu Nokialla alkaa 7.2.2016

ESKIMOKOULU

Eskimokäännös on melojan turvallisin ja nopein pelastautumistekniikka.

Jo pelkkä eskimokäännöksen ohjattu harjoittelu parantaa melontatekniikkaa, tuentoja, tasapainoa ja lisää melonnan turvallisuutta.

Eskimokoulu sopii kaikille uimataitoisille, jotka haluavat harjoitella eskimokäännöksen perusteita, parempaa kajakin hallintaa ja varmempia tuentoja.

NOKIAN UIMAHALLISSA sunnuntaina 7.2., 14.2. ja 21.2 kello 16.30 – 18.00 Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen kahviossa kello 16.00.

HINTA 80,-  sis. uimahallimaksut, kajakki/mela/aukkopeite kurssin ajaksi, yksilöllinen opetus.

Ei takuuta, mutta useimmilla kursseillamme 60-100% on jo kurssin aikana tehnyt itsenäisen eskimokäännöksen.

Tiedustelut / ilmoittautumiset timo@melonta.fi 040 58 24 651

Tervetuloa! Melamekot ry.

 

Kalastuskajakki – kajakkikalastus DEMOPÄIVÄ Ideaparkissa 6.4.

 

Kalastuskajakki  – kajakkikalastus DEMO PÄIVÄ Ideaparkissa 6.4.

 

Jacksonin kalastuskajakkien maahantuoja ja KalastusSuomi järjestävät demopäivän Lempäälän ideaparkin KALASTUS SUOMI myymälässä lauantaina 6.4. kelllo 12-15.

 

 

Esillä ja vesillä kauden uutuusmallit ja ainutlaatuinen kalastuskaksikko Big Tuna. Usko silmiäsi tai kokeile itse, nämä ovat hämmästyttävän tukevia ja monikäyttöisiä ensisijaisesti kalastuksen ehdoilla suunniteltuja kalastuskajakkeja. Kajakkikalastajan ulottuvilla ovat lukemattomat apajat, jonne muilla vehkeillä on hankala tai mahdoton päästä.

 

Patentoitu Hi-Low istuin, Ram kiinnikkeet, Go-Pro kiinnikkeet jne. Näissä on lähes kaikki valmiina, myös loistavat muuntelu ja lisävarustelumahdollisuudet.

 

Muutamia kajakkeja myös heti toimitukseen. Tilausuudessa voit myös jättää mahantuojalle ennakkotilauksen seuraavaan kuormaan, joka saapuu kesäkuun alussa.

 

Tervetuloa!