Vagabond

Palkitun kajakkisuunnittelijan Celliers Krugerin vuonna 2018 perustama Vagabond suunnittelee ja valmistaa kajakkeja Etelä-Afrikassa. Celliers on suunnitellut kajakkeja monille tunnetuille valmistajille. Vuonna 2002 hän perusti Fluid kayaks companyn ja toimi sen pääsuunnittelijana vuoteen 2015.
Vagabond on jotain aidosti uutta, monella tavalla. Innovatiivinen, omistautunut ja melojilta melojille.

Vagabondin valikoima koostuu poikkeuksellisen hyvin melottavista SOT kajakeista, joista useimmat on saatavissa myös kajakkikalastukseen optimoituina Angler versioina, sekä erittäin suorituskykyisistä koskikajakeista. Celliers suunnittelee itse paitsi kajakit, myös lähes kaikki niiden komponentit. Kajakit ovat erittäin vankkarakenteisia, silti keveydeltään, ominaisuuksistaan ja hinnaltaan vähintään kilpailykyisiä. 


Suunnitelmat tarkentuu kevättä kohti, mutta alustavasti valikoimiin on tulossa yksitoista parhaiten markkinoillemme soveltuvaa mallia. Yksi lasten kajakki, joka käsityksemme mukaan on paras luokassaan. Neljä Rec. mallia ja neljä kalastuskajakkia joista löytyy sopiva useimmille. Ja pari koskaria, joiden uskomme olevan todella kilpailukykyisiä omassa luokassaan.

Hinta tietysti kiinnostaa, laadun ja ominaisuuksien ohella. Alustavasti lasten kajakin verollinen kampanja hinta on noin 400 euroa. Kalastuskajakit alustavasti alkaen noin 800 euroa, ja 15 jalkainenkin noin tonnin luokkaa. Angler varusteineen.
Koskarien osalta karkeasti ja ihan alustavasti alkaen hinta ainakin aluksi noin 1200… sisältäen mm. säädettävän istuimen jne.


Lisää pian. Ensimmäinen toimitus alustavasti aikataulutettu huhtikuulle 2020. Ennakkotilauksella saat juuri sen mallin ja värin kun haluat ja edullisimpaan kampanja hintaan. 040 58 24 651.