team Melonta.fi

Antti Kiviniemi, Luontoretkeilijä Tampereen Kalevasta. Melonut vuosituhannen vaihteesta rodeota ja retkimelontaa. Parasta melonnassa: "Aiheesta pitäisi kirjoittaa kirja Zen ja Melonta".
antti miukumauku melonta.fi

Leo Janka, Opiskelija Hervannasta. Melonut 14 vuotiaasta, päälajina Slalom, mutta myös Pooloa, Rataa, Koskea...Parasta melonnassa: "Haastava laji, aina uutta opittavaa".
leo miukumauku melonta.fi

Timo Lehtonen, Eräkettu Nokian Siurosta. Melonnan pariin ensikerran 1970-luvulla, lähinnä kunto- ja retkimelontaa sisävesillä, koskimelontaa satunnaisemmin. Parasta Melonnassa: Monipuolisuus, joustavuus, kokonaisvaltaissuus.
timo miukumauku melonta.fi
www.erakettu.com

Pekka Tyllilä, yrittäjä Ylöjärveltä. Melonut, valmentanut ja opettanut melontaa vuosikymmeniä. Kanoottiliiton turvaryhmän jäsen.
pekka.tyllila miukumauku melonta.fi
www.hikintravelhit.fi

Petri Sutinen, melonnan opettaja Torniosta. Kokenut meloja ja melonan opettaja, tuli julkisuuteen melottuaan yksin koko Norjan rannikon ja samaan pötköön Ruotsin rannikon.
ppopisto miukumauku melonta.fi
www.ppopisto.fi

Stewe Bowles, kouluttaja kemistä. Oli luomassa ACR melontamaratontapahtumaa ja kouluttamassa ensimmäisiä pelastumiehistöjä. Kokenut meloja, joka on perehtynyt myös melonnan opettamisen ja oppimisen kysymyksiin.

Me

Näiden alkuperäisten melonta.fi sivujen tarkoituksena on edistää ja tukea melontaharrastusta Suomessa. Tekijöiden intressissä on palvella ennen muuta harrastuksen alkuvaiheessa olevaa melojaa. Tarjota tietoa ja vastauksia, mutta myös herättää kysymyksiä.

Tekijät ovat liikkeellä talkoohengessä. Mukana on melojia laidasta laitaan. On alan yrittäjiä ja harrastajia, kymmeniä vuosia harrastaneita ja pari vuotta meloneita. Kaikkia yhdistää intohimo melontaan ja halu edistää melontaharrastusta. Palkkioita ei makseta, mutta tarjotaan mahdollisuus olla tekemässä näitä sivuja ja siinä sivussa testata välineitä korvauksetta. Innokkaille melojille testitilaisuudet toki tarjoavat myös omaa vastinettaan...

Uudet helpommin päivitettävät dynaamiset sivut avataan marraskuussa 2005. Nämä "vanhat" sivut pysyvät niiden rinnalla toistaiseksi, koska kysyntää on. Täältä löytyy siis vastakin tiukka tietopaketti melonnasta ja uusinta uutta löytyy sitten uusilta sivuilta. Uusille sivuille tulee sitten esittelyä myös uusista päivittäjistä, vaikka vanhoistakin monet ovat yhä mukana.

 

 

Mainostaminen melonta.fi:n sivuilla on edelleen mahdollista.

Heinäkuussa 2005 sivuillamme kävi n. 7500 vierasta. Koko sesongin ajan sivuillamme vieraili menneenä kesänä yli 200 ihmistä joka päivä. Eniten Suomesta, mutta myös mm. Saksasta, Kanadasta, Hollannista, Puolasta, Ruotsista, Norjasta, Malesiasta, Italiasta, Brasiliasta, Virosta, Japanista, Belgasta, Venäjältä, Tanskasta, Saudi-arabiasta, Tsekistä, Australiasta, Portugalista, Iso-Britanniastaja, Tongasta, Argentiinasta, Ranskasta, Filippiineiltä, Sveitsistä, Romaniasta, Itävallasta, Unkarista, lIettuasta, Espanjasta, Usasta, Mexicosta ja monesta muusta maasta. Jopa yhdysvaltojen puolustushallinnon virallisesti jo kuopattu sisäinen verkko oli välittänyt meille vierailuja. Kovin kansainvälistä porukkaa me suomenkieliset melojat olemme, ei voi muuta sanoa. Ja kovin kiinnostavat sivut meillä!

"Vanhoille" sivuille saa yhä liitettyä bannereita, ja uusille myös. Mainospaikkoja ilmestyy ajanmyötä, ja sellainen voidaan myös rakentaa juuri teille. Monet mainostavat (esim. eniro) miljoonaa kävijää viikossa, mutta esim meidän sivuille siletä ei ohjaudu juuri lainkaan liikennettä. Melonta.fi sivujen asiakkat sen sijaan ovat takuulla nykyisiä tai hyvin potentiaalisia melojia.

Saa soitella timolle 040 58 24 651